1854cc
Thinking of updating the map as I have noticed on my recent road trip that the little arrow was off into the bushes.  Some roads are just not showing on my map probably because the roads are newer then the map. 

I am a bit worried cause I read on one of the forums that people that have done it, had all sorts of problems with the Ride Command after the update. 

Has anybody done it, and did you have any issue after the update with Ride Command ?
Quote 0 0
deano27970
The last time I checked on the computer for an update, the website said there were some sort of issues with it & will rectify the problem, after that we should be able to do the update. 
Hope i was somewhat helpful. 
Quote 1 0
1854cc
deano27970 wrote:
The last time I checked on the computer for an update, the website said there were some sort of issues with it & will rectify the problem, after that we should be able to do the update. 
Hope i was somewhat helpful. 

Thanks for responding, it would seem you are the only one on this forum that has tried to update the maps.  How long ago was that and have you tried since ?
Quote 0 0
deano27970
No worries at all. 
It was at least six months ago & I haven’t turned on the computer to check again since. Might be a “something to amuse myself with on a Saturday thing” lol. Slow old computer is all. 
Quote 0 0
deano27970
UPDATE 🤣,
Seems the map update for October 2018 is fixed bud. Just remember if you do the software update that may clear your oil change interval & stuff. 
Hope that was all helpful 👍🏼  
Quote 1 0